Dagje vol leuks

De ochtend begon met een momentje boven mn porseleinen vriend.. maar al snel ging t iets beter. Ik heb de kids naar school gebracht. Daar bleek al snel dat de jongste wilde spelen met een vriendje en dat ik daar dus de hele middag geen omkijken meer naar had. De oudste moest smiddags nog naar school en bleef gezellig over. Mijn moeder riep gister al dat ze naar de Ikea wilde en tja.. dan wil ik ook wel graag even mee..

Dat stapelbed waar zowel de oudste als de jongste het over hebben, wilde ik toch wel eens even bekijken in de ikea vorm.. Nu moet ik zeggen.. het bed viel me een beetje tegen. Dus de jacht naar een leuk stapelbed gaat gewoon door.

Ik had ook een commode gezien op de site van deze geweldige zet-zelluf-maar-in-elkaar-winkel en wilde even zien of dat wel iets voor ons zou zijn.

Ik ben blij dat ik m heb gezien.. wat een onhandig gevaarte zeg. Een plank voor het aankleedkussen waar je u tegen zegt.. daar kan je wel 2 babys naast elkaar op leggen. om dan vervolgens op je knieen te moeten als je iets uit de lades wil pakken. Nee! Dat was duidelijk. Dit werd m niet. 

Wel nog even een gezellig vetplantjes-in-gezellige-roze-potjes-ding gescoord. 

Vanavond visite gehad van BFF.. of hoe noem je dat anno 2017?  Wat een leuke verrassing om een mooi gevuld mandje te krijgen met baby spulletjes. Zo enorm lief! en als klap op de vuurpijl een enorm schattig zelfgehaakt eenhoorntje 😍

It made my day!

Overigens zijn we mooi op weg naar de 9 weken.. weer een week waarin veel ontwikkeling is voor ons kleine doperwtje. Waarvan ik overigens sterk t vermoeden heb dat het een jongen is.

But only time will tell….

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s